fredag 27 februari 2015

Hej !
idag är en tråkig dag. inte gjort ngt alls. tränade benen lite å kollade californication. 
sen duschade. sen letade kläder i två timmar. har blivit fet... försöker gå ner. men ja älskar mat...
är 23 år, äter färdigrätt å dricker själv hemma....wtf ? lyssnar på nachtmahr. försökte leta fest men tröttnade när enda va hos min lillsyrra lr på tables. är fuktigt ute. måste byta fril lom ja ska ut. kl är halv 9 redan. va ska ja göra? är lite horny? ja venne. uttråkad. vill att de kommer folk hit. bara ens om vill. BERKA Y U SÄLEN  ? 
varför är ena halvan av maten varm bara ? den snurrar ju i micron. 
låten chaos är värsta bra. å mein name såklart. men den känns gammal. alla låtar man inte hört är "nya". även om dom är gamla. fattar du ?

palla att ja fixat håret. har halvt smink bara. så tölit å tvätta mascara så tänkte.. "tar på mig de om ja ska ngnstans". men i övrigt har ja suttit på fb med en grogg å fancy kläder i 4 timmar lr ngt. va för fet för allt så hittade en helt ny kjol med lappen kvar. svart å klockad i ngt halvprassligt bommulstyg. men klippte den kortare å fållade den. inte orkat sy på aslänge. men drog fram den för å sy ett varv på en kjol. för ja är för fet för alla andra. minns när ja va skinny å hade astight booty. folk tog på den. nu vill ja själv inte ens kolla på den. men de där med gym vettu..nä.


Å Leonard Nimoy har dött, de va synd:(
RIP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar